Liga 1

Gică Popescu îl avertizează pe Băluță, după declarațiile la adresa lui Ianis Hagi: "Să vă spun ce ar fi pățit în Spania, dacă făcea așa ceva"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 November 2017

Gică Popescu i-a atras atenția lui Alexandru Băluță că declarațiile sale referitoare la ianis Hagi ar fi fost taxate dur într-un campionat precum cel spaniol și dă exemplu o situație asemănătoare în care a fost implicat pe vremea când evolua pentru Barcelona.

"Alex s-a pripit. Este un oltean inimos, e căpitanul echipei și trebuie să fie un exemplu pentru colegii săi, să dea dovadă de respect față de orice jucător care-i poate fi coleg, plus că nu este nici președinte, nici antrenor. E incredibil că a avut tăria de a-și cere scuze, dar trebuie să dea dovadă și de echilibru.

Dacă Băluță dădea o astfel de declarație în Spania, toți colegii din vestiar îi săreau în cap. Eu nu o să uit niciodată când jucam la Barcelona, eram căpitanul echipei, urma un meci cu Espanyol și am spus că suntem mai valoroși decât ei și că eu cred că ne vom impune. Am dat naștere la un scandal uriaș", a povestit Gică Popescu la TV Digi Sport.

În urmă cu câteva zile, Alexandru Băluță a afirmat că Ianis Hagi nu s-ar putea impune la echipa celor de CS U Craiova, având în vedere actualul lot al formației oltene.

Viitorul lui Ianis Hagi la Fiorentina este incert din cauza faptului că, în acest sezon, mijlocașul de 19 ani nu a evoluat deloc pentru echipa de seniori antrenată de Pioli și a bifat doar 90 de minute la Fiorentina Primavera.

"Nu are cum să joace aici. Suntem mulți jucători de valoare la această echipă, ne-am integrat. Este greu ca el să se impună aici" Alexandru Băluță

Citește și: Hagi a comentat reacția lui Băluță la adresa fiului său: "Am văzut că mi-a dat mesaj, dar nu i-am răspuns"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.