Liga 1

Becali, show în direct la TV: "Am luat doi de 10 la o inspecție! Parcă eu inventasem teorema" :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 22 November 2017

După ce a explicat de ce Florinel Coman face în acest moment 7 milioane de euro, Gigi Becali și-a încheiat intervenția telefonică la postul Pro X susținând că a fost un elev de nota 10 la matematică.

"Era o profesoară de matematică și îmi dădea 10 doar mie. Dădea probleme suplimentare pentru nota 10 și doar eu le făceam. Bine, nu aveam media 10, dar aveam note de 10. Eram olimpic la matematică.

La un moment dat a venit o inspecție și am primit două note de 10. Așa a zis inspectoarea. M-a scos profesoara la tablă și era o teoremă pe care am demonstrat-o. Parcă eu eram matematicianul care am inventat-o. Era o teoremă potrivit căreia, dacă două planuri paralele sunt tăiate de un al treilea plan, se formează două drepte paralele", a spus patronul FCSB. 

"Dacă ai inteligență și bun simț ești bun și la ortoepie. Am zis bine, nu? Înseamnă pronunția și articulația cuvintelor"Gigi Becali

VIDEO // Becali a mai încercat în trecut să-și arate "talentul" de matematician, când a explicat ce simplu se rezolvă o ecuație cu două necunoscute: 

 

Citește și: Becali a exasperat un jucător: "Nea Gigi, nu mă mai suna!" » Ce spune patronul FCSB despre Alibec: "De asta plânge"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.