Liga 1

Propune o schimbare majoră! Stelistul Gabi Balint ştie cum îşi poate reveni Dinamo: "Ar fi un şoc, jucătorii ar fi mai motivaţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 22 noiembrie 2017

Gabi Balint, unul dintre jucătorii emblematici ai Stelei, propune o soluţie prin care Dinamo s-ar putea redresa: disputarea meciurilor pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării. 

"E nevoie de un şoc la echipă, poate nişte prime promise jucătorilor în cazul în care reuşesc să prindă play-off-ul. Poate ar fi mai bine să joace pe Arena Naţională. Poate că jucătorii ar fi mult mai motivaţi acolo. Problema la jucători e una mentală. Miriuţă a lucrat cu ei, nu se pune problema că jucătorii sunt nepregătiţi.

Faţă de echipa din sezonul trecut, categoric că Dinamo a scăzut din valoare. În plus, jucătorii care au jucat la un anumit nivel, Hanca şi Filip, nu mai au aceleaşi evoluţii", a declarat Gabi Balint, la TV Digi Sport. 

Imediat după venirea lui Contra, Dinamo a început să joace meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională. Treptat, începând cu actualul sezon, "câinii" s-au întors pe propria arenă şi nu mai disputat niciun meci pe cel mai mare stadion al ţării. 

Vezi şi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.