Liga 1

Mureșan spune că Becali fabulează, Gigi îi dă replica imediat: "Ei doi sunt mincinoșii, nu eu!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 noiembrie 2017

 Iuliu Mureșan a vorbit despre oferta pe care Gigi Becali susține că i-a făcut-o lui Nistor. Oficialul CFR-ului spune că nu au existat discuții, patronul roș-albaștrilor i-a replicat rapid. 

"Eu ştiu că nu e adevărat. Nistor nu a vorbit cu Gigi Becali, cel puţin aşa ştiu eu. De obicei aceste lucruri se fac prin intermediul impresarului. Impresarii fac trăznăi, ei au interesul ca un jucător să fie vândut din şase în şase luni pentru a primi comisioane. Ei aşa trăiesc", a spus Iuliu Mureşan pentru Fanatik.

Gigi Becali a răspuns imediat: "Eu mint? Eu nu mint niciodată! Ei doi sunt mincinoşi. Cum să nu negocieze cu mine? Păi el a primit ultimatum de la Dan Petrescu şi aştepta să plece de acolo. A aflat Petrescu după aceea că a negociat cu mine şi nu i-a mai dat drumul. Cum să mint eu?

Păi el a uitat că a vorbit şi cu naşul lui? Cu Pintilii? I-a zis şi lui Pintilii că nu mai poate acolo şi că vrea să vină. I-am dat 15.000 de euro salariu pe lună şi aşteptam să plece de la CFR Cluj, dar a intervenit Petrescu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.