Europa League

VIDEO Imaginile compromițătoare cu Alibec la Plzen: atacantul înjură în direcția lui Dică! » Reacțiile antrenorului și căpitanului FCSB

captură Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 23 noiembrie 2017

FCSB a pierdut categoric meciul cu Viktoria Plzen, 0-2, în etapa a 5-a din grupele Europa League. 

După o primă repriză slabă, pe Alibec l-au apucat iar nervii. În minutul 52, la o lovitură liberă, s-a rugat de Bălașa să-l lase să bată.

Alibec i-a spus de două ori lui Bălașa: "Băi, te rog frumos, lasă-mă pe mine". Nemulțumit că fundașul central nu-i acceptă dorința, Denis a fost surprins de camerele TV când se întoarce nervos spre banca de rezerve și aruncă o înjurătură: "Du-te, mă, în p... mea!".

Vezi aici VIDEO cu faza

Până la urmă, tot ca Dică a rămas: Bălașa a câștigat disputa de pe gazon, la ordinul antrenorului, și a executat faza fixă.  

"La acea lovitură liberă a vrut să execute Denis. Eu i-am zis că bat eu, că este pe partea stângă și pot executa eu cu piciorul drept. Asta a fost", a explicat căpitanul FCSB la TV Telekom Sport.

"Am spus să bată Bălaşa pentru că era o lovitură liberă pentru un fotbalist de picior drept, de aceea i-am zis lui Denis să-l lase" Nicolae Dică la TV Telekom Sport

Citește și: Becali a ieșit la atac după eșecul cu Viktoria Plzen: "El ne-a pierdut meciul! Parcă a uitat fotbalul"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.