Europa League

Instrucțiuni clare primite de Dică de la Becali » Patronul a dezvăluit: "Încă mai sunt supărat pentru meciul cu Iași"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 noiembrie 2017

Gigi Becali susține că a privit relaxat la partida dintre Plzen și FCSB (2-0) și, în ciuda faptului că roș-albaștrii au pierdut, dar că este în continuare supărat pentru înfrângerea cu Poli Iași (0-1). 

"Așa de relaxat m-am uitat la acest meci ca niciodată. Eu încă mai sunt supărat după meciul de la Iași, azi nu m-am supărat cu nimic. Ce să le mai zic jucătorilor dacă noi ne-am calificat cu două meciuri înainte.

I-am zis lui Dică să facă echipa în funcție de ce va băga cu Astra. El a făcut echipa cu Astra și apoi cea de azi. Victoria cu Astra e obligatorie. Nu ne mai permitem niciun pas greșit. 100%.

Vreau să intrăm în play-off cu 2-3 puncte avantaj ca să excludem ghinionul. Iar după 3-4 etape de play-off să câștigăm campionatul. Asta înseamnă să batem și Craiova și CFR Cluj în play-off", a zis Gigi Becali după meciul cu Plzen la TV Digi Sport.

După înfrângerea suferită etapa trecută cu Poli Iași (0-1), FCSB a pierdut locul de lider al Ligii 1, iar CFR ocupă în prezent prima poziție și are un avans de două puncte față de roș-albaștri. 

FCSB va juca etapa următoare în deplasare cu Astra, duminică, de la ora 20:45. Meciul va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.