Stranieri

S-a aflat de ce nu a jucat Chipciu cu Bayern » Mijlocașul s-a întors în România

Articol de Theodor Jumătate  —  Friday, 24 November 2017

Tatăl mijlocașului de la Anderlecht este bolnav, iar antrenorul Vanhaezebrouck l-a lăsat pe ”tricolor” să plece acasă, înaintea meciului cu Bayern din Liga Campionilor, pierdut de belgieni cu 1-2.

Alex Chipciu ar fi trebuit să joace miercuri împotriva lui Bayern, în Champions League, dar o veste tulburătoare l-a oprit. L-a făcut să nu se mai gândească la fotbal. Și, peste noapte, a dispărut din lot.

"Mijlocașul a anunțat că are probleme în familie", a scris presa belgiană inițial, fără a detalia. Ulterior, un oficial al lui Anderlecht i-a dezvăluit unui jurnalist flamand ce s-a întâmplat.

Alex a aflat că tatăl său este bolnav și l-a rugat pe Hein Vanhaezebrouck să-l lase să plece acasă pentru a fi alături de părintele lui. Antrenorul a acceptat imediat, chiar dacă urma un meci important.

În luna mai, de Ziua Tatălui, "tricolorul" a vorbit într-o campanie Gillette: "Se spune că tatăl este primul erou al fiului său, iar eu chiar așa l-am văzut pe tata. E cel mai bun din lume". 

"Era cel mai bun, avea numărul 10 pe spate și toți coechipierii ascultau de el. Tatăl meu a fost maior în armată și mă mândream mereu cu asta când eram la școală"
Alex Chipciu, mijlocaș Anderlecht

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.