Liga 1

Ultimele detalii despre Nemec » Miriuță: "Chiar am discutat cu el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 noiembrie 2017

Vasile Miriuță, antrenorul lui Dinamo, spune că a purtat mai multe discuții cu Adam Nemec referitoare la încrederea pe care tehnicianul o are în jucătorul său și spune că va juca în meciul cu Poli Iași. Antrenorul vrea să-i dea mai multe minute jucătorului său pentru a-l convinge să decline oferta primită de la FCSB.

"Am mai vorbit cu Adam chiar în aceste zile şi i-am spus că am mare încredere în el. Venise de la echipa naţională, jucase două meciuri şi era puţin obosit. Oricum, va juca în meciul cu Iaşi, va fi titular. Eu sper să facă un meci bun şi sper să tragă echipa după el. Asta aştept de la Adam", a declarat Miriuță.

Miriuță are însă probleme de efectiv: "Am alţi jucători indisponibili pentru această partidă. Mahlangu are o leziune fibrilară şi nu cred că va fi apt până la sfârşitul anului, Costache are şi el unele probleme şi dacă nu va fi apt 100% nu va juca mâine, pentru că trebuie să avem grijă de el. Am jucători de valoare şi ei trebuie să demonstreze în aceste jocuri dacă vor ca în iarnă să plece la echipe în străinătate".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.