Liga 1

Panduru laudă un jucător din play-out: "Ce face el e poezie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 24 November 2017

Basarab Panduru l-a lăudat pe Ronaldo Deaconu pentru execuția superbă din meciul dintre Juventus București și Concordia Chiajna, scor 0-5, când a reușit un șut superb de la 25 de metri.

"Mi se pare un gol frumos, poziția nu e foarte bună, e undeva pe la 26 de metri. E frumoasă lovitura. Bine, pe el l-am mai văzut cu execuții de-astea. Ce face el e poezie! Nu e întâmplare. Cine l-a urmărit a văzut că are calitate. Când pune piciorul pe minge are ceva talent. Eu cred că la mijlocul terenului îi convine cel mai mult", a declarat Panduru la TV Telekom Sport.

Mijlocașul de 20 de ani a vorbit despre propria reușită: "A fost o execuție foarte frumoasă, dar cel mai important a fost că am luat 3 puncte. Exersez foarte mult la antrenament și asta mă ajută în meciuri. Mister Alexa a avut încredere în mine, el mi-a dat șansa de a juca în Liga 1 și îi mulțumesc. Să sperăm că voi marca și cu FC Botoșani, dar e important să luăm 3 puncte, nu cine marchează. Hagi este și a fost idolul meu".

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

"În jocul de azi am avut o echipă care și-a dorit să câștige și am reușit asta. Am muncit foarte mult. Toate golurile au fost frumoase. Golurile lui Deaconu și Bumba trebuie premiate"
Ion Moldovan, antrenor Concordia Chiajna

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.