Liga 1

Explicația lui Stoican pentru gestul ciudat al lui Trică + Atac la adresa fostei echipe: "E normal să câștige când sunt împinși de la spate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 25 noiembrie 2017

Flavius Stoican a văzut meciul dintre Dinamo și Poli Iași, 2-1, din tribunele stadionului Ștefan cel Mare, fiind suspendat.

În locul său pe bancă a stat Eugen Trică, cel care s-a enervat în minutele de prelungire, când Frăsinescu a văzut roșu, și a luat-o prin mijlocul terenului spre cabine.

Antrenorul principal de la Poli Iași susține că lui Trică i s-a făcut rău, acesta fiind motivul pentru care a plecat de pe bancă în direcția vestiarelor prin teren.

"Am avut o discuție cu Eugen Trică și mi-a zis că i-a venit rău și de aceea a luat-o prin teren să ajungă la vestiare", a declarat Stoican la TV Telekom Sport.

Stoican i-a atacat pe cei de la Dinamo, dar n-a uitat nici de arbitrul Sebastian Colțescu: "Ne așteptam ca Dinamo să vrea să aibă inițiativa, dar n-au avut-o nici ei. A fost o primă repriză urâtă. Nu știu dacă a fost penaly acolo. Maniera de arbitraj a fost... Ce să mai zic? Suferim din punct de vedere al jocului. Ne doream cel puțin un punct azi. 

O echipă când e împinsă de la spate e normal să câștige. Vom încerca să ne așezăm din punct de vedere al declarațiilor. Se lasă de înțeles că e mai bine ca noi să nu vrem lucruri mărețe. A fost un meci foarte urât, încâlcit și a mai fost și acest băiat în negru...".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.