Liga 1

Decizie de ultimă oră! Prima măsură după declarația grotescă a lui Cioinac la adresa lui Colțescu

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 26 noiembrie 2017

Ionuț Cioinac a fost eliminat în meciul cu Dinamo, pierdut de Poli Iași în "Ștefan cel Mare" cu scorul de 1-2, iar la finalul partidei a avut o declarație jignitoare la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, făcând aluzie la tentativele acestuia de sinucidere. 

Deși s-a numărat printre cei care au contestat deciziile lui Colțescu în meciul cu Dinamo, antrenorul lui Poli Iași, Flavius Stoican, a spus că va purta o discuție cu Cioinac și că jucătorul va fi sancționat pentru afirmațiile sale.

"O să am o discuție clară cu el. Pentru că, indiferent de deciziile arbitrului, el nu are voie să facă acest gest. O să fie penalizat pentru asta, m-a deranjat declarația lui de după meci. Nu poți să te iei de viața unui om", a spus Stoican la TV Digi Sport.

Poli Iași a pierdut meciul cu Dinamo după un penalty acordat de Sebastian Colțescu în startul reprizei secunde, când centralul l-a și eliminat pe Cioinac.

"Vă jur cu mâna pe inimă că nu l-am făcut nesimțit pe Sebastian Colțescu. După tentativele alea de omor (nr. suicid) nu mai gândește" Ionuț Cioinac

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.