Stranieri

VIDEO Spaniolii sunt uluiți de gafa lui Toșca: ”A fost chifla serii! A pus la pământ Betisul!”

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 26 noiembrie 2017

După remiza celor de la Betis, 2-2 cu Girona, corespondentul As la Sevilla i-a dat linie în loc de notă lui Toșca, trecându-l la rubrica ”Dispari!”. "Eroarea lui i-a condamnat pe alb-verzi. E greu de crezut că va mai apărea printre titulari".

Titularizat ca stoper-stânga pentru că Mandi era suspendat, Alin Toșca a greșit când nu avea voie să greșească. În prelungirile primei reprize, a încercat să degajeze prin foarfecă, a dat pe lângă minge și Portu, rămas singur cu portarul, a deschis scorul. Betis a intrat la pauză condusă.

"Românul a făcut chifla serii", a comentat El Correo, în timp ce Estadio Deportivo a titrat: "Foarfecă în vânt. Nu jucase rău până atunci. A fost o tentativă neortodoxă și nereușită". Nota 4.

Rezumatul VIDEO al meciului Betis - Girona

Trimisul cotidianului As la Sevilla nici nu l-a mai notat. I-a dat linie! Și l-a trecut la rubrica "Dispari!". "Gafa lui i-a condamnat pe alb-verzi când era 0-0. E greu de crezut că va mai apărea printre titulari".

ABC a tunat: "Toșca a pus Betisul la pământ. În loc să încerce să respingă cu capul, a vrut foarfecă și a lovit doar aerul".

La conferință, antrenorul Quique Setién a fost misterios când i s-au evidențiat desele greșeli defensive: "Există o serie de circumstanțe care afectează o parte dintre jucători. Însă nu vă voi spune despre ce este vorba". 

"Toșca nu a făcut decât să confirme îndoielile în acest meci, greșind lamentabil degajarea" Estadio Deportivo, cotidian andaluz

"Fanii lui Betis văd că Toșca nu poate să păstreze un nivel înalt în jocul său. De aceea l-au fluierat" As, cotidian spaniol

5 meciuri a jucat Toșca în acest sezon de LaLiga (423 de minute)

6 partide a ratat fundașul din cauza fracturii suferite la mână

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.