Liga 1

N-a fost penalty, Gică! Jucătorii lui Hagi au solicitat două lovituri de la 11 metri, dar au fost refuzați de fiecare dată de ”centralul” Marcel Bârsan

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 27 noiembrie 2017

Arbitrii au fost ținta lui Gică Hagi imediat după fluierul final al partidei de la Ovidiu, Viitorul - ACS Poli 1-1.

Le-a făcut reproșuri pe tunelul care duce la vestiare, a acuzat și la flash-interviuri, și la conferința de presă. Amfitrionii i-au pretins "centralului" Marcel Bârsan două penalty-uri, în urma unor faze consumate în repriza secundă, prima la 1-0, a doua la 1-1.

Min. 63: Lansat în adâncime de Eric, Mățan (dreapta, în albastru) e contrat de Melinte încă dinainte de a pătrunde în careu. Cei doi se țin și se împing reciproc (foto 1), înainte ca jucătorul Viitorului să cadă în suprafața de pedeapsă.
Decizia lui Bârsan: lasă jocul să continue
Verdictul Gazetei: arbitrul procedează corect

Minutul 82: Ganea preia în careu, dar pierde balonul de sub control. Iar când încearcă să reintre în posesia lui, îl lovește cu genunchiul pe Străuț, venit din urmă (foto 2).
Decizia lui Bârsan: lasă jocul să continue
Verdictul Gazetei: nu e lovitură de la 11 metri

"Ați văzut meciul și ați văzut maniera în care am fost arbitrați. Producem jucători și o s-o facem în continuare, o să vindem jucători și nimic altceva, pentru că deranjăm. Numele meu deranjează mult și creează presiune"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.