Liga 1

Ar trebui Edi Iordănescu și un jucător al Astrei suspendați din Liga 1? Gestul controversat din minutele de prelungire ale victoriei cu FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 27 noiembrie 2017

Alexandru Stan, de la Astra, a fost eliminat după ce a primit al doilea galben în prelungirile victoriei cu FCSB, 2-0. După meci, în fața microfoanelor TV Digisport, Edi Iordănescu, antrenorul fundașului stânga, a recunoscut: "Asta a fost strategia".

Iordănescu Jr. i-a cerut lui Stan să forțeze eliminarea pentru ca jucătorul să stea pe bară în meciul de Cupă, urmând să-l aibă apt în meciurile de campionat, acolo unde Astra Giurgiu se află la mare luptă cu Dinamo și Viitorul pentru ultimul loc din play-off. Stan s-a conformat și a degajat o minge aiurea, întârziind jocul steliștilor și fiind eliminat.

Dar cât de corectă este această decizie pentru competiție?

UEFA îl investighează pe Carvajal

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva lui Dani Carvajal, fundașul lui Real Madrid care a luat un cartonaș galben pentru trageri de timp în meciul cu Apoel Nicosia. Planul jucătorului lui Zidane a fost de a sta în ultimul meci al grupei, cu Borussia Dortmund, și de a reveni fresh în fazele eliminatorii. Cazul se va judeca pe 7 decembrie.

E adevărat că astfel de cazuri sunt suspectate frecvent de forurile internaționale și naționale, dar declarații lui Edi Iordănescu nu lasă loc de interpretări: antrenorul și jucătorul au avut intenția de a distorsiona situația competițională. Ar trebui suspendați cei doi?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.