Liga 1

GALERIE FOTO Sudul a atacat Nordul la Craiova și s-a lăsat cu capturi de război! Se desființează gruparea? "Steagul vostru e la noi. Dați dovadă de onoare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 November 2017

Peluza Sud Craiova, cea mai dură facțiune a ultrașilor olteni, care a rămas alături de FC U, echipă din Liga a 4-a, a postat câteva imagini în care se apără în fața rivalilor.

Ultrașii de la Peluza Sud Craiova susțin că au capturat unul dintre steagurile de gard ale grupării Sezione, prima dintre facțiunile ultrașilor care a întors armele împotriva echipei dezafiliate și a trecut de partea CS U în 2013.

Cei de la Sezione au susținut în tot acest timp că le-au fost capturate doar mesajele afișate în peluza Nord, nu și steagurile. Însă Peluza Sud a venit acum cu dovada că steagul respectiv a fost afișat pe stadion de Sezione la meciurile lui CS U.

În plus, ultrașii de la Sud fac apel la onoare și le cer celor de la Sezione să se desființeze, conform codului ultras.

"După ce am citit două comunicate frumos ilustrate cu fotografii în care ne arătați că de fapt nu am capturat decât mesaje de la coregrafii, deși e și asta foarte rușinos, vă arătăm și noi niște fotografii.

Ce avem noi aici, un steag de gard în adevăratul sens al cuvântului pe care grupul Sezione l-a afișat în deplasări, la meciurile de acasă de la Severin și chiar de pe «Ion Oblemenco». Imaginile vorbesc de la sine și dacă ne vorbiți despre onoare e cazul să dați și voi dovadă de ea!", a fost mesajul Peluzei Sud Craiova.

În altă ordine de idei, U Craiova 1948, echipa aflată în Liga a 4-a, a câștigat meciul de sâmbătă cu 7-0 pe terenul celor de la AS Ajax Dobrotești. U Craiova 1948 e lider, cu 16 victorii din tot atâtea meciuri.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.