Liga 1

Un fost fotbalist al FCSB-ului râde de discursul motivațional al lui Enache: "E ca și cum l-am fi pus noi pe Claudiu Răducanu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 27 November 2017

Valeriu Răchită s-a amuzat copios pe seama discursului motivațional ținut de Gabi Enache înaintea meciului pe care FCSB l-a pierdut cu Astra Giurgiu, scor 0-2. 

"Am văzut că s-au strâns băieții la mijlocul terenului și «lupul alfa» Pintilii râdea de un puișor care încerca să motiveze echipa pentru a câștiga contra Astrei.

Zicea ceva de genul că «nu e nimic întâmplător în viață că purtăm acest tricou». Eu îi spun că este întâmplător că mulți dintre acei băieți care erau la mijlocul terenului poartă acel tricou și se cred fotbaliști.

Era caterincă, așa cum spun jucătorii, și, dacă ne uităm la Pintilii cum râde, chiar caterincă a fost! Cum era dacă ne gândeam noi, în perioada în care jucam, să îl punem pe Claudiu Răducanu să ne motiveze înainte de meci cu un eseu despre Nichita Stănescu", a spus Răchită la Pro X.

Ce le-a zis Enache colegilor: "Băieți, ascultați-mă puțin! Nimic nu este întâmplător în viața asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e o coincidență! În seara asta trebuie să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, și: victorie! victorie! victorie!", le-a transmis Enache colegilor.

Câteva perle ale lui Claudiu Răducanu:

  • "La bulanu meu o sa dau şi gol dacă o să mă convoacă"
  • Luat la mişto în vestiar de stelişti şi întrebat dacă s-ar muta într-un "blocnotes", Claudiu le-a replicat: "Bineînţeles, cum să nu locuiesc într-un blocnotes dacă îmi dă clubul aşa ceva?!"
  • Într-o zi de august, le-a spus colegilor în vestiar: "Băi, cine dracu’ mai e, mă, şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?"
  • Într-un meci de Liga 1, Rădoi a fost eliminat, iar pentru Steaua urma la 4 zile un meci în Cupa UEFA. Claudiu Raducanu a izbucnit în plîns în vestiar: "Incredibil, a fost eliminat Mirel şi nu poate juca în Anglia, miercuri, va fi suspendat, ce ne facem fără el?". Atacantul era convins că "roşiile" din prima divizie acţionează şi în cupele europene
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.