Stranieri

Lucescu, acuzat în presa turcă și rusă de favoritisme la națională! Unul dintre jurnaliști a fost sunat de antrenorul român

Guliver / Getty Images

Articol de Justin Gafiuc  —  luni, 27 noiembrie 2017

Jurnalistul azer Elvin Kerimov a scris pentru site-ul sovsport.ru o amplă analiză despre selecția făcută de Mircea Lucescu pentru amicalele cu România și Albania.

Chemarea la națională a fundașului dreapta Erol Erdal Alkan, 23 de ani, care evoluează la FC Dordrecht, în a doua ligă olandeză, a creat multe discuții.

I s-a prezentat CV-ul lui Alkan, care n-a evoluat la cluburi deloc importante, ba chiar a ajuns să joace la un moment dat pentru o formație din a 3-a ligă turcă (la un pas de retrogradarea în a 4-a).

În materialul din presa rusă este citată și o investigație a unui ziar turc cu titlul: "Cine a șoptit numele lui Alkan la urechea lui Lucescu".

Turcii au scris că numele lui Alkan a ajuns în atenția lui Lucescu după ce niște agenți i-au cerut românului să-l cheme la lot pentru a-i crește cota. Este vorba despre Metin Korkmaz și Ozkan Dogan.

În prezent fotbalistul are un salariu de doar 1.000 de euro pe lună, iar o prezență la naționala Turciei l-ar ajuta să ceară o mărire considerabilă.

Sunat de Lucescu

Surpriză însă! După apariția materialului, Elvin Kerimov a dezvăluit pe pagina personală de Facebook că a fost sunat de Mircea Lucescu:

"Cineva să mă ciupească. După apariția materialului meu cu Lucescu, am fost sunat chiar de domnul Mircea Lucescu. Chestia amuzantă e că m-a trezit. Nu-mi vine să cred, sper ca nu cumva să fi visat asta".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.