Liga 1

Suspendare drastică pentru Cioinac, după declarațiile făcute la finalul meciului cu Dinamo » Trică și-a aflat și el pedeapsa

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 28 noiembrie 2017

Eugen Trică și Ionuț Cioinac au primit suspendări și amenzi din partea Comisiei de Disciplină după incidentele petrecute la meciul pe care Poli Iași l-a pierdut în fața lui Dinamo în "Ștefan cel Mare", scor 1-2.

Cioinac a fost eliminat în timpul meciului de Sebastian Colțescu, pentru proteste și injurii adresate arbitrului, iar la finalul partidei jucătorul a făcut și o serie de declarații jignitoare legate de tentativele de sinucidere ale centralului (detalii AICI). Pentru acestea, Cioinac a primit o suspendare de 4 etape și o amendă de 5.000 de lei.

Eliminat la finalul meciului de Colțescu pentru că a părăsit banca tehnică înainte de fluierul său, secundul Eugen Trică a fost și el sancționat cu 3 etape de suspendare și 4.000 de lei amendă.

Supărat după ce Colţescu a eliminat doi jucători de la ieşeni, Eugen Trică a traversat terenul în prelungiri şi s-a dus direct la vestiare! Acesta a fost eliminat de arbitru pentru că a părăsit suprafaţa destinată antrenorilor fără acordul arbitrului (detalii AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.