Liga 1

Un fost antrenor la FCSB face dezvăluiri despre colaborarea cu Becali: "Nu poate fi controlat! Nu a contat că m-am dus fără bani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 noiembrie 2017

Ilie Dumitrescu a stat pe banca celor de la FCSB timp de cinci etape în 2010 și a povestit că este imposibil ca un antrenor al echipei să-i pună condiții patronului, în condițiile în care în ultimele săptămâni Gigi Becali a subminat autoritatea lui Dică în mai multe rânduri.

Înaintea ultimelor meciuri ale celor de la FCSB, Gigi Becali a spus la TV echipele de start pregătite de Nicolae Dică și a intervenit în mai multe rânduri în alcătuirea formațiilor trimise în teren de antrenor, dar Ilie Dumitrescu susține că aceste lucruri sunt inevitabile le FCSB.

"Dică a știut foarte bine în ce parteneriat intră. Gigi Becali e un om care nu poate fi controlat, indiferent de relația pe care o are: prietenie foarte bună cu Pițurcă, relație senzațională cu Hagi.

Eu m-am dus fără niciun ban. «Băi Gigi, nu vreau nimic, nu vreau niciun ban de la tine. Vreau să respecți puțin relația asta dintre noi doi». Nu a contat gestul acela. Este imprevizibil. Cine poate să îi pună o condiție?", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Întrebat despre acest tip de implicare la echipă a patronului, Nicolae Dică a răspuns exasperat la una din conferințele de presă: "Ce să fac eu? Să schimb patronul?".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.