Liga 1

Dezastru la FCSB! Roș-albaștrii sunt la pământ la un capitol important » Marea îngrijorare pentru echipa în care Becali a investit milioane

FCSB a fost umilită de Astra la Giurgiu, 0-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 noiembrie 2017

În ierarhia meciurilor dintre echipele care acum se află pe primele 6 locuri, trupa lui Dică e abia la jumătatea topului, în fruntea căruia e Astra lui Iordănescu jr.

FCSB nu este lider, are 5 puncte mai puţin decât CFR şi echipa are tot mai puţine argumente să se considere favorită la câştigarea titlului. Mai sunt de jucat 7 etape din sezonul regular, după care se va intra în play-off, unde e foarte probabil să regăsim cele 6 formaţii care acum ocupă această zonă.

Cum stă gruparea antrenată de Dică într-un top realizat exclusiv pe meciurile disputate între cele care acum se află pe primele 6 poziţii? Nu doar că nu e lider, dar nici măcar locul al doilea nu-l prinde, aşa cum se întâmplă în clasamentul general al Ligii 1.

Ierarhia e dominată de o echipă surpriză, Astra Giurgiu! Iordănescu jr. şi compania au avut un parcurs excelent cu formaţiile bune, 12 puncte câştigate din 21 posibile, un randament de peste 50%. Prag pe care FCSB nu a reuşit să-l atingă.

Astra şi CFR au acelaşi număr de puncte la acelaşi număr de meciuri, 7, atâtea câte a disputat şi FCSB. Giurgiuvenii au, de departe, cele mai multe goluri marcate, 14, cu aproape 50% peste ofensiva lui Dică!

Vezi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală o statistică îngrijorătoare pentru Dică&co cu doar câteva etape înainte de startul play-off-ului

Tot azi exclusiv print:

"Când tac vulturii, trăncănesc papagalii!" » Documente pentru istorie: Cornel Dinu prezintă notițele pe care și le face la fiecare meci din Liga 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.