Liga 1

Cel mai spectaculos transfer al CFR-ului a intrat pe lista neagră a lui Dan Petrescu: "Nu e ce vreau eu"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 29 November 2017

Atacantul senegalez Ibrahima Balde (28 de ani) a semnat vara trecută cu CFR Cluj și a fost considerat o lovitură importantă a ardelenilor pe piața transferurilor, însă Dan Petrescu se declară nemulțumit de modul în care acesta se pregătește.

Tehnicianul liderului din Liga 1 susține că și-ar dori să mizeze mai mult pe serviciile lui Balde, dar fotbalistul a pierdut perioada de pregătire și nu este la parametri optimi. 

"Din păcate, nu este la antrenament ce vreau eu! Îmi pare rău că nu pot să-l folosesc mai mult. În Rusia era foarte bun, dar a avut o perioadă în care n-a mai jucat, a pierdut și pregătirea", a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă, citat de ziare.com.

Adus liber de contract la începutul sezonului, Balde a fost integralist într-un singur meci din acest sezon, iar în cele 10 apariții avută până acum în Liga 1 a reușit să înscrie de 4 ori.

Balde a jucat 4 ani la Kuban Krasnodar, unde a antrenat și Petrescu. Senegalezul a mai evoluat la Velez B, Atletico Madrid B, Atletico Madrid, Numancia și Osasuna. Pentru Atletico a dat 3 goluri în 22 de meciuri. În total, are 40 de meciuri în La Liga și 10 goluri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.