Liga 1

Panică generală la CFR Cluj » Probleme grave pentru un jucător important: "A zis că se simte foarte rău, că nu știe ce are și că nu mai poate. Nu mai vedea mingea"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 29 noiembrie 2017

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a dezvăluit un episod incredibil petrecut în timpul meciului cu Sepsi de luni, în care "feroviarii" s-au impus cu 2-0. "Bursucul" a povestit că mijlocașul Ovidiu Hoban s-a simțit extrem de rău în timpul meciului, solicitându-i să fie înlocuit. 

"Hoban a venit la mine. A zis că se simte foarte rău, că nu știe ce are și că nu mai poate. Nu mai vedea mingea. Chiar nu știu ce a fost. Poate a mâncat ceva.

La începutul săptămânii trecute fusese bolnav și poate a recidivat acea boală, virusul. Săptămâna asta mulți jucători au avut probleme și i-am refăcut abia pe ultima sută de metri", a declarat Dan Petrescu, după meciul cu Sepsi de luni, încheiat 2-0, potrivit ziuadecj.realitatea.net.

Ovidiu Hoban a fost titular în partida cu Sepsi, fiind înlocuit în minutul 71 cu Andrei Mureșan.

În vârstă de 34 de ani, Ovidiu Hoban evoluează pentru CFR Cluj din vara acestui an, venit gratis de la Hapoel Be'er Sheva.

De-a lungul carierei, Hoban a evoluat pentru FK Clausen, Universitatea Craiova, FC Bihor Oradea, Gaz Metan Mediaș, U Cluj, Petrolul și Be'er Sheva.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.