Handbal

Veste excelentă pentru "tricolore": au scăpat de coșmar! » Programul complet al României la CM 2017

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Marian Ursescu  —  Wednesday, 29 November 2017

Portarul Angolei care a închis poarta în fața României la Jocurile Olimpice de la Rio s-a accidentat și nu va juca la Mondialul din Germania. 

Vă mai aduceți aminte de Teresa Almeida, portarul Angolei de la Jocurile Olimpice de la Rio 2016? Cu siguranță! Goal-keeperul african ne-a făcut zile fripte și a parat incredibil în acel meci. România a debutat cu o înfrângere la turneul olimpic, 19-23, și și-a compromis șansele la o medalie mult visată.

Neagu, Manea, Buceschi și celelalte "tricolore" au visat-o mult timp pe angoleză. Postura sa impresionantă, Teresa având 1,75 metri, dar aproape 100 de kilograme, le-a speriat practic pe românce.

Pozele cu paradele Teresei au făcut înconjurul lumii după acea zi la Rio. A fost declarată cea mai bună jucătoare, având un procentaj al mingilor apărate de aproape 50 la sută!

Când România a picat la tragerea la sorți pentru Campionatul Mondial din Germania în aceeași grupă cu Angola, ne-am adus din nou aminte de Teresa Almeida.

Din fericire pentru noi, și din nefericire pentru lotul Angolei, goal-keeperul de 29 de ani s-a accidentat în ultimul meci, destul de grav, și va lipsi de la turneul final! Româncele au scăpat astfel de coșmarul din poartă. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.