Nationala

EXCLUSIV Spaniolul adus de Contra la "națională" anunță un posibil transfer din Liga 1: "Poate ajunge la Bilbao"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 noiembrie 2017

Javi Reyes, 47 de ani, noul preparator fizic al naționalei, descrie în Gazeta Sporturilor de joi cum i-a găsit pe ”tricolori” după mandatul lui Daum, detaliază colaborarea cu Contra și analizează situația individuală a câtorva dintre jucători. 

Reyes explică în interviu și de ce crede că fundașul stânga al Viitorului, Cristi Ganea (25 de ani), are șanse reale să ajungă la Athletic Bilbao: 

"Da. Am primit un telefon de la o persoană, dar nu din interiorul clubului. Am în continuare relații bune cu Bilbao și probabil că mă vor suna și ei dacă vor aprecia că au nevoie de o părere de la mine despre Cristian. Nu știu dacă se face transferul. Am înțeles doar că Ganea a locuit o perioadă cu familia în Țara Bascilor. Cred însă că el e pregătit să facă acest pas. De la Asier del Horno încoace, Bilbao nu prea a avut multe opțiuni pe postul de fundaș stânga, probabil e aceeași problemă și acum".

Citește în Gazeta de joi (ediția tipărită - la chioșc, ediția digitală - AICI) ce crede Reyes despre șansele României de a ajunge la Euro 2020 și cum l-a surprins pe spaniol o afirmație a fostului dinamovist Albin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.