Campionate

Vestiarul Barcelonei îl cere pe Coutinho pe Camp Nou » Cât sunt dispuşi catalanii să plătească pentru brazilian în iarnă

foto: reuters

Articol de Alexandru Stănilă  —  miercuri, 29 noiembrie 2017

Telenovela "Coutinho la Barcelona" nu s-a încheiat încă. Deşi, în vară, Liverpool a refuzat trei oferte pentru mijlocaşul brazilian, catalanii sunt dispuşi să facă încă o încercare în ianuarie, lucru solicitat de mai mulţi fotbalişti ai liderului din La Liga.

Cotidianul "Sport" a anunţat astăzi pe prima pagină că mai mulţi jucători din vestiarul Barcelonei i-ar fi solicitat preşedintelui Josep Maria Bartomeu să încerce să-l aducă pe Coutinho la echipă, printre care sud-americanii Messi, Suarez, Paulinho şi Mascherano.

Potrivit sursei citate, Suarez discută constant cu fostul său coleg de la Liverpool despre o nouă posibilitate de a evolua împreună, în timp ce Paulinho ar fi încercat şi el să-l convingă pe mijlocaşul ofensiv să vină la Barcelona în timpul meciurilor internaţionale desfăşurate de Brazilia.

Astfel, catalanii rămân încrezători că îl pot transfera pe Phillipe Coutinho şi deja ar pregăti o ofertă în valoare de 150 de milioane de euro pentru următoarea fereastră de transferuri, din luna ianuarie.

5goluri şi 4 pase decisive a reuşit Coutinho în tricoul lui Liverpool în această stagiune

Deşi l-a vândut pe Neymar în vară, nu a reuşit transferul lui Coutinho şi l-a pierdut pentru o perioadă îndelungată pe Ousmane Dembele, Barcelona a avut parte de o toamnă excelentă, fiind neînvinsă în campionat şi la patru puncte de locul secund, ocupat de Valencia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.