Stranieri

Scandal la derby-ul din Cupă dintre Anderlecht și Standard Liege! Antrenorul lui Răzvan Marin, eliminat după ce a plonjat pe teren: "A fost teatru, Charlie Chaplin! Show-ul anului"

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 30 noiembrie 2017

Ricardo Sá Pinto, tehnicianul lui Standard, susține că a fost lovit la picior cu o cutie de bere, dar Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, îl acuză că a vrut să tragă de timp: ”A fost scandalos. Ceva inimaginabil”. Standard Liege s-a calificat în sferturile Cupei Belgiei după victoria obținută pe terenul lui Anderlecht, 1-0. 

Răzvan Marin a jucat 90 de minute miercuri și s-a calificat cu Standard în sferturile de finală, învingând Anderlecht chiar la Bruxelles, dar ce va rămâne din acest meci este spectacolul antrenorului său. Observat din tribună de Stanciu și Chipciu, neconvocați în lotul violeților.

Ricardo Sá Pinto s-a aruncat pe gazon și, cu tehnicianul oaspeților căzut în teren, jocul s-a întrerupt în minutul 77. Fostul atacant lusitan susține că a fost lovit cu o cutie de bere aruncată de un spectator, dar acea cutie aterizase chiar lângă el.

"Mi-a căzut pe picior. Inițial, n-am știut ce este, voiam să văd ce am pățit", a declarat portughezul la sfârșit. "Era necesar să mă prăbușesc în iarbă? Dar să transformi tot felul de obiecte în proiectile e bine?".

Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, a țipat la el. "A fost teatru, Charlie Chaplin! Le-am zis celor de la Standard: «Pentru un club atât de important, e scandalos». Ceva inimaginabil»".

Cum Sá Pinto întârzia să se ridice, arbitrul Wouters l-a eliminat. A protestat violent. "Am explodat. De ce să mă dai afară? Am fost lovit la picior și eu sunt obligat să ies, nu e normal".

Același Vanhaezebrouck l-a acuzat. E convins că totul a fost o simulare, rivalul încercând să tragă de timp. "I-am strigat: «Oprește cinema-ul!» În loc să termine, el s-a culcat pe gazon. Niciodată n-am mai văzut așa ceva. A fost show-ul anului".

6
a fost nota primită de Răzvan Marin în Het Laatste Nieuws la meciul cu Anderlecht

"Dacă acea cutie de bere m-ar fi lovit în cap, meciul s-ar fi terminat! Astăzi, o cutie de bere. Mâine va fi altceva. Dar eu mă ridic. Sunt un războinic.
Niciodată nu le-am cerut fotbaliștilor mei să joace teatru. Sigur, nu suntem sfinți, dar nu suntem actori"
Ricardo Sá Pinto, antrenor Standard

"Nu am nimic cu Standard, dar toate accidentările jucătorilor săi au fost aranjate pentru a rupe jocul. Arbitrul ar fi trebuit să dea 15 minute de prelungire"
Hein Vanhaezebrouck, antrenor Anderlecht

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.