Liga 1

Un nou stadion pentru Liga 1: "Lucrările stau să înceapă"

Foto: oradesibiu.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 30 noiembrie 2017

AFC Hermannstadt e lider în liga secundă și e principala favorită la promovarea în primul eșalon.

Președintele sibienilor, Teodor Birt, a anunțat că lucrările la stadionul "Municipal" vor începe în următoarea perioadă, pentru ca arena să fie pregătită de Liga 1 în sezonul viitor.

"Se vehiculează tot felul de variante, dar vreau să precizez că nu vom pleca de la Sibiu. Lucrările care vor avea loc la stadionul «Municipal» se vor desfășura în două etape. Prima este aproape de a începe. Primăria este la stadiul în care trebuie doar să semneze contractul, există compania care va efectua aceste lucrări. Primele lucrări constau în demolarea tribunei a doua și a peluzei din partea stângă, lucrări de renovare la peluza din partea dreaptă, care cuprinde vestiarele și, de asemenea, tribuna întâi va fi modernizată sută la sută.

Se vor schimba scaunele, se vor reface hidroizolația și grupurile sanitare. De asemenea, se va înlocui pista de atletism cu una modernă. Vor fi înlocuite și băncile de rezerve. Vom avea bănci de rezerve moderne. Este un lucru bun.

Prima etapă are termen de finalizare de 6 luni. În paralel se va desfășura etapa a două, care cuprinde proiectarea și refacerea tribunei a doua și a peluzei din stânga. Practic, stadionul «Municipal» va crește că număr de locuri, nu este adevărat că vom rămâne doar cu 4-5.000 de locuri. De asemenea, vor fi înlocuite tabela electronică și suprafața de joc, se vor face încălzirea terenului, instalația de nocturnă și multe alte lucrări care țin de această bază. Vreau să transmit sibienilor să stea liniștiți, nu vom pleca de la Sibiu”, a spus Teodor Birt, conform oradesibiu.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.