Liga 1

EXCLUSIV Un jucător de la ACS Poli, fost angajat al mafiei pariurilor, a comis-o iar în meciul cu FCSB și e criticat dur de conducere: "Trebuie reziliat imediat contractul!"

Articol de Costin Ștucan  —  Thursday, 30 November 2017

Josip Soljici, 30 de ani, jucătorul lui ACS Poli Timișoara care a evoluat în centrul apărării în meciul din "optimile" Cupei cu FCSB, 0-3, a greșit flagrant în partida de azi.

Croatul l-a faultat în careu pe Golofca în startul partidei, când arbitrul nu a acordat nimic, și a trimis slab cu capul spre propriul portar în minutul 56, când același Golofca a majorat diferența.

"Păcat de munca și efortul colegilor lui"

"După părerea mea, trebuie reziliat imediat contractul lui Soljici, dar nu depinde numai de mine. Trebuie să mă sfătuiesc cu președintele și consilul director. Îmi susțin afirmațiile cu evoluția lui de pe teren, pe care a văzut-o toată țara. Evoluțiile lui nu fac cinste fotbalului și tricoului clubului Poli. Păcat de munca și efortul colegilor lui, dar prestația lui a năruit tot ce construiau aceștia", a declarat Radu Birlică, vicepreședintele lui ACS Poli Timișoara, pentru GSP.ro.

Soljici mai are contract până la vară, iar bănățenii vor să-i dea salariul pe 3 luni și să încheie conturile cu el. 

"de ce greșește în felul Ăsta?"

Comentatorii TV au remarcat și ei greșelile făcute de Soljici. Ionuț Angheluță, de la TV Digi Sport, a spus: "Nu sunt un adept al teoriilor conspirației, dar nu poți să nu te întrebi de ce greșește în felul ăsta".

suspect în cel mai mare caz de trucare de meciuri!

Soljici e jucătorul despre care GSP.ro a scris în urmă cu două săptămâni că a fost angajatul mafiei pariurilor! El a fost suspect în 2009 în cel mai mare caz de trucare de meciuri investigat de procurorii germani. A fost transferat în Elveția și plătit de unul dintre capii rețelei, compatriotul său Marijo Cvrtak, condamnat ulterior la 5 ani și jumătate de închisoare. Citește AICI mai multe detalii despre acest caz!

În plus, Soljici a fost cel mai slab jucător de pe teren în înfrângerea din urmă cu o lună a lui Poli Timișoara în fața celor de la FCSB, scor 0-7. El a comis un penalty și a fost eliminat în partida respectivă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.