Cupa Romaniei

Basarab Panduru face praf un fotbalist după meciul ACS Poli - FCSB: "Oriunde dă, greșește! Este rudimentar"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 decembrie 2017

Basarab Panduru l-a criticat aspru pe Josip Soljici, fotbalistul celor de la ACS Poli, care a greșit grav la golul marcat de Golofca în meciul de Cupa României contra celor de la FCSB (0-3).

Panduru l-a caracterizat pe croat drept "rudimentar" și l-a criticat și pe tehnicianul Ionuț Popa pentru faptul că îl trimite în continuare pe teren. 

"El dă aşa că este rudimentar. Ăsta este rudimentar. Nu dă acolo, greşește, dincolo greşeşte. El are în cap că poate să dea până la portar. De la 700 de metri.

El aşa are în cap şi tu îl bagi la meciul următor, a cui e problema? Decât să joci cu asemenea jucători, mai bine nu mai joci", a comentat Panduru după meci la TV Telekom Sport.

În minutul 55 al partidei de la Timișoara, Soljici a pasat greșit la portar, iar Golofca a interceptat mingea și a marcat primul său gol în tricoul celor de la FCSB.

Echipele calificate în "sferturile" Cupei: Poli Iași, CSU Craiova, Botoșani, Gaz Metan, Dinamo, Hermannstadt, Astra și FCSB. Detalii AICI despre toate meciurile din "optimile" Cupei României. Meciurile din sferturile de finală sunt programate în prima parte a anului viitor, pe 27-28 februarie sau 1 martie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.