Stranieri

Românii cad pe capete în Cupa Regelui Spaniei: după Pantilimon și Andone, Toșca și Dinu Moldovan au fost și ei eliminați » Echipele calificate în optimi

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 December 2017

Cupa Regelui Spaniei și-a derulat joi seara ultimele partide din cadrul șaisprezecimilor de finală, fază în urma căreia au fost eliminați și ultimii români prezenți în competiție. 

Cu Alin Toșca integralist, Betis a suferit o înfrângere total surprinzătoare pe teren propriu cu divizionara secundă Cadiz, scor 3-5. Înfrângere ce a scos-o pe Betis din Cupă, chiar dacă se impusese în tur, în deplasare, cu 2-1.

Betis a fost condusă încă de la pauză cu 2-4, a redus din diferență în minutul 64, prin Tello, dar Cadiz a dat lovitura de grație în minutul 78, obținând calificarea în optimi.

Dinu Moldovan n-a putut bloca "Submarinul Galben"

După surpriza de proporții din tur, când Ponferradina (Liga 3-a) a învins-o pe Villarreal cu 1-0, "Submarinul Galben" și-a luat revanșa joi seara, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu, într-o partidă în care goalkeeper-ul Dinu Moldovan a fost integralist la oaspeți.

Românul a fost neputincios însă în fața atacanților lui Villarreal. Bakambu a reușit o "dublă", Bacca închizând tabela în minutul 64.

Miercuri seara, Deportivo La Coruna, echipa lui Pantilimon și Florin Andone, fusese eliminată de Las Palmas (4-6 la general).

Echipele calificate în optimi: FC Sevilla, Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid, Formentera, Lleida, Villarreal, Valencia, Numancia, Leganes, Cadiz, Espanyol, Deportivo Alaves, Las Palmas, Levante, Celta Vigo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.