Liga 1

Miriuță a dezvăluit de ce îl schimbă pe Nemec » Nu are legătură cu plecarea de la Dinamo: "Nu mai poate"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 decembrie 2017

Vasile Miriuță a povestit că atacantul dinamovist Adam Nemec suferă de pubalgie, aceeași afecțiune pe care o are și Denis Alibec, atacantul celor de la FCSB. Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre problemele administrative de la club.

Miriuță susține că Nemec suferă de pubalgie de o lună și din acest motiv e nevoit să-l schimbe deseori după prima oră de joc.

"De o lună, Nemec are o pubalgie. Din minutul 60 nu mai poate. Pentru că se întreba lumea de ce l-am schimbat", a povestit antrenorul lui Dinamo la TV Digi Sport.

Acesta a reproșat conducerii faptul că l-a ofertat pe Claudiu Niculescu și a subliniat că nu are un lot care să-i asigure dubluri pe fiecare post. 

"Normal că nu m-am simțit bine, nici eu, nici stafful meu, când fost ofertat Claudiu Niculescu. După discuțiile astea mi s-a luat din autoritate. Dar jucătorii au dovedit profesionalism.

Un lot bun înseamnă să ai dubluri pe posturi. Noi avem 12 jucători, dacă se accidentează doi, trebuie să bag tineri", a adăugat Miriuță pentru sursa citată.

Dinamo este în prezent pe locul 7 în clasamentul Ligii 1, la 4 puncte de Astra, ultima echipă aflată pe loc de play-off.

"Îmi doresc să fiu pe loc de play-off. Dacă cei din conducere vor dori să mă păstreze, bine, dacă nu, nu. Să câștigăm cele trei meciuri rămase apoi vom vorbi. Voi duce echipa in play-off"

"Filip are agresivitatea pozitivă de care are nevoie la jumătatatea terenului. Am nevoie de el acolo"

Vasile Miriuță, la TV Digi Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.