Stranieri

Vești proaste pentru Stanciu și Chipciu » Anderlecht le-a decis viitorul: "Ar trebui să se teamă"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 01 decembrie 2017

 Jurnalistul care scrie despre Anderlecht la cotidianul Het Nieuwsblad crede că ambii "tricolori" vor fi printre victimele antrenorului Vanhaezebrouck.

Sezonul trecut, primul lor an la Anderlecht, Stanciu și Chipciu au fost printre cei mai buni jucători, cucerind al 34-lea titlu alb-violet.

A doua stagiune a început dramatic. Cu multe dezamăgiri în ProLeague și Champions și cu antrenorul René Weiler, campionul, dat afară.

Ambii "tricolori" au fost prinși în furtună. Au jucat tot mai puțin și tot mai slab. Și noul tehnician, Hein Vanhaezebrouck, i-a scos din echipă. Definitiv? Așa se pare. Așa susține cel ce scrie de Anderlecht la cotidianul flamand Het Nieuwsblad.

Într-o analiză a situației de la bruxellezi, Jürgen Geril comentează: "Weiler făcea deseori rotații în formație și îl putea păstra pe Stanciu calm și concentrat, ceea ce nu mai este cazul acum, când playmakerul nu mai joacă. Dar Stanciu nu este singurul român care va dispărea. Chipciu simte și el pericolul apropiindu-se. Amândoi ar trebui să se teamă că vor pleca". 

NICOLAE STANCIU

  • 2016-2017: 38 de meciuri* / 8 goluri / 8 assisturi
    *Toate competițiile
  • 2017-2018: 15 meciuri / 1 gol / 2 assisturi

ALEX CHIPCIU

  • 2016-2017: 48 de meciuri / 6 goluri / 13 assisturi
  • 2017-2018: 16 meciuri / 0 goluri / 1 assist
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.