Liga 1

VIDEO Soljici a șocat cu gafa din meciul contra celor de la FCSB: "N-am văzut niciodată aşa ceva, pe vremea mea erai călcat în picioare"

Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 December 2017

Mihăiță Pleșan, fost mijlocaș al celor de la FCSB, s-a declarat șocat de gafa pe care a făcut-o croatul Josip Soljici în partida pierdută de ACS Poli în fața roș-albaștrilor, 0-3 în optimile de finală ale Cupei României.

În minutul 55 al meciului de la Timișoara, Soljici a încercat o pasă cu capul la portar de la o distanță foarte mare, iar Golofca a interceptat balonul și a marcat golul al doilea al celor de la FCSB.

VIDEO cu gafa lui Soljici

"Acest jucător de fotbal, pe care nu pot să-l numesc fotbalist, în două meciuri face unele lucruri incredibile. E păcat că aducem asemenea străini. Nu poţi să faci aşa ceva. Tu de la centrul terenului vrei să dai cu capul la portar, ba mai mult te şi uiţi că e Golofca în faţa ta.

I-a dat pasă. Se uită, îl vede şi îi dă pasă. N-am văzut niciodată aşa ceva. Sunt tare curios ce va face Timişoara. Pe timpul meu nu se întâmpla niciodată aşa ceva. Dacă faceai o asemenea greşeală, nu mai intrai în vestiar, erai călcat în picioare", a spus Pleșan la TV Telekom Sport.

Citește și: Basarab Panduru face praf un fotbalist după meciul ACS Poli - FCSB: "Oriunde dă, greșește! Este rudimentar"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.