Liga 1

Dan Petrescu e sigur că și-a găsit briliantul: "Poate fi cel mai bun din România"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 decembrie 2017

Dan Petrescu spune că nu se aștepta ca CFR Cluj să câștige cu 3-0 pe terenul lui FC Voluntari și e sigur că Omrani, unul dintre marcatori, poate deveni cel mai bun atacant din România.

"Omrani mai are mult de muncă, să vedem dacă va ajunge la 20 de goluri (nr. are 3 goluri în 15 meciuri în Liga 1). Cred că avem mult mai multe puncte decât ne așteptam. El a început să joace mai bine, ne-a lipsit mult în prima parte a campionatului. Nici eu nu-l cunoșteam foarte bine, atitudinea lui e foarte bună. El știe unde sunt problemele lui, dar dacă va rămâne concentrat poate deveni cel mai bun atacant din România", a declarat Petrescu la TV Telekom Sport.

Antrenorul lui CFR s-a supărat însă pe doi jucători: "Nu credeam niciodată că vom câștiga cu 3-0, ne era teamă de acest meci. M-a supărat prima pasă a lui Nouvier, apoi a intrat foarte bine. M-am supărat pe Deac pentru că a primit cartonaș galben. În prima repriză n-a intrat bine în joc, dar în partea a doua a jucat bine. Stă câte 4 ore în sala de forță".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.