Liga 1

Dică a oferit ultimele informații despre starea lui Alibec: "Am tot avut probleme cu asta de când am venit"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 December 2017

Înainte meciului cu Juventus București de duminică, Nicolae Dică a afirmat că atacantul Denis Alibec s-a pregătit normal alături de echipă în ultima săptămână și că fotbalistul se simte bine "din toate punctele de vedere".

"Alibec s-a antrenat cu echipa, este ok din toate punctele de vedere", a spus Dică la conferința de presă susținută înainte meciului cu "lanterna roșie" a Ligii 1.

Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și despre perioada mai puțin bună traversată de echipa pe care o antrenează, dar și despre lupta cu CFR Cluj pentru primul loc. 

"A fost o perioadă mai grea pentru mine, dar trebuie să te aștepți și la aceste lucruri. Vine un recul când nu-ți ies lucrurile cum ți-ai dori. De când am venit am tot avut probleme cu accidentările. Dar am un lot numeros și valoros și sunt jucători care pot să-i înlocuiască pe cei indisponibili.

Am vazut că CFR e într-o formă foarte bună în acest moment, dar noi trebuie să câștigăm jocurile și vom vedea dacă vom ajunge pe primul loc. Se vor mai pierde puncte în acest campionat", a adăugat Dică.

Partida dintre FCSB și Juventus București se joacă duminică, de la ora 20:45 și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.