Liga 1

FCSB - JUVENTUS BUCUREȘTI 4-0. VIDEO+FOTO // FAZĂ FA-BU-LOA-SĂ! Acuzat de Becali că irosește cornele fiindcă vrea să dea gol, Budescu DĂ GOL DIN CORNER

+11 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 decembrie 2017

FCSB s-a impus în meciul disputat pe teren propriu cu Juventus București, scor 4-0, și a revenit pe locul secund în Liga 1, la 5 puncte de CFR Cluj.

Roș-albaștrii au controlat prima repriză, dar Alibec, Man și Budescu nu au reușit deschiderea scorului, astfel că la pauză tabela a rămas neschimbată.

În partea secundă, Nicolae Dică l-a schimbat pe Alibec cu Florinel Coman, iar mijlocașul de 19 ani s-a remarcat la faza primului gol marcat de FCSB, în minutul 54. Coman a pasat la Budescu, iar acesta din urmă l-a servit perfect pe Florin Tănase în fața porții, de unde acesta a trimis balonul în poartă printr-o lovitură de cap.

Același Tănase a majorat diferența în minutul 78, când a înscris tot cu o lovitură de cap, de această dată din pasa lui Florinel Coman. La câteva minute de la intrarea pe teren Gnohere a deviat norocos în poartă un șut al lui Coman, iar Budescu a stabilit scorul final cu un gol marcat direct din corner.

FCSB rămâne astfel la o diferență de 5 puncte față de liderul CFR Cluj și revine pe locul secund, cu un avans de două puncte față de CS U Craiova.

liveTEXT/VIDEO ACUM » FCSB - Juventus București 4-0A marcat: Fl. Tănase '53, '78, Gnohere '81, Budescu '90+1

Echipele de start:

FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec 
Rezerve: A. Vlad - Nedelcu, Gnohere, Fl. Coman, Golofca, D. Benzar, Enache
Antrenor: Nicolae Dică

Juventus București: Drăghia - Călințaru, Dima, Wallace, F. Ștefan -Mihăescu, Bărbulescu (cp) - Sesar, Băjenaru, Dzalamidze - Măzărache
Rezerve: Stoian - Cazan, Carabela, C. Petre, Morariu, Țâra, Zaharia
Antrenor: Marin Barbu

Arbitru: Horia Mladinovici
Asistent 1: Vasile Marinescu
Asistent 2: Daniel Hulubei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.