Liga 1

FCSB - JUVENTUS 4-0. S-a dezumflat Becali! Patronul FCSB, reacție anemică: "Gata, mi-e frică în lupta la titlu" + Mesaj pentru "sfidarea" lui Budescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 decembrie 2017

Gigi Becali a reacționat după ce Constantin Budescu a marcat direct din corner la meciul câștigat de FCSB în fața lui Juventus București (4-0), deși i-a interzis să bată loviturile de colț la finalul meciului cu Astra.

"Nu e în regulă să irosești toate cornerele. Acum a reușit, foarte bine. La 3-0, poate face ce vrea el. Îmi era frica de ghinion. La 4-0 nu ai ce să spui. E important să ocupăm primul loc în Europa League. N-am emoții la meciul ăla, nu e capital", a spus Becali la TV Digi Sport.

În ce privește lupta la titlu, Becali a recunoscut că are emoții și a lăudat modul în care Dan Petrescu a schimbat fața ardelenilor. De asemenea, a anunțat că va mai aduce doi fotbaliști în iarnă.

"Eu văzusem un altfel de CFR. Doar că Dan Petrescu a reglat echipa. E o echipă puternică, solidă. L-a găsit pe Omrani. E mare antrenor, a făcut el ce a făcut și a găsit soluția ideală să creeze putere la mijlocul terenului. 

Până acum eram sigur de titlu, acum nu mai sunt la fel de sigur. Ce depinde de mine, voi face. O să mai aduc doi jucători valoroși. Să demonstreze, să câștige meciul cu CFR", a adăugat patronul celor de la FCSB. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.