Liga 1

Gigi se ia de dinamoviști: "Nu-i vreau în play-off, pentru că iar încep cu măgăriile" » De ce se teme patronul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 December 2017

Gigi Becali a vorbit despre lupta pentru titlu și a declarat că preferă ca Dinamo să rămână în play-out pentru a nu o ajuta pe CFR Cluj.

"Eu cred că nimeni nu poate lua locul de play-off al Stelei, al CFR-ului, al Craiovei, al Botoșaniului și al Viitorului. Nu o vreau pe Dinamo în play-off, că iar încep suporterii cu măgării. Nu vreau derby. Când evoluează împotriva noastră, dinamoviștii mereu joacă la rupere. Când au meci cu CFR Cluj, le cer suporterii să se dea la o parte. 

Dacă Dinamo are meci cu CFR în ultima etapă de campionat și le cer suporterii iar să se dea la o parte? Lasă, că e mai bine să nu se califice. Dinamoviștii ne-au ajutat atunci când a dat Cristea gol (n.r. Dinamo - CFR Cluj 1-0, în 2007, meci care a ajutat-o pe FCSB să termine pe locul 2), dar se mira și el. Și-a cerut scuze că a dat gol", a spus Becali azi la Pro X.

"Acum CFR e echipă puternică, dar la început nu era așa. Și a primit ajutor de la arbitri. Eu mizez pe minciuna și ipocrizia lor. Ei zic că vor în play-off. Sunt vai de capul lor. Ce e minciuna asta? Așa o să pierzi campionatul. E viclenie și fățărnicie. Eu mizez pe adevăr și zic că vreau campionatul"Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.