Liga Campionilor

Stanciu și Chipciu, afară din lotul lui Anderlecht » Absență curioasă a lui Nicușor 

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 04 decembrie 2017

Anderlecht se va duela marți cu scoțienii de la Celtic, într-un meci din Grupa B din UEFA Champions League. Nicolae Stanciu și Alex Chipciu n-au zburat spre Glasgow.

Absența lui Stanciu e curioasă: se reface după o leziune la adductori ce a urmat unor probleme la ischiogambieri? Chipciu de-abia a reluat pregătirea după două săptămâni în România .

Se apropie mercato, iar situația celor doi stranieri de la Anderlecht nu e deloc mai bună. Echipa flamandă joacă mâine cu Celtic, însă niciunul nu a făcut deplasarea la Glasgow.

Surprinzător e ce se întâmplă cu Stanciu. Pe 22 noiembrie, el nu a apărut în lotul pentru meciul cu Bayern, presa belgiană susținând că, la partida anterioară, în fața lui Mouscron, s-a ales cu o problemă musculară. Mai exact, o suprasolicitare a ischiogambierilor. Și totuși, etapa următoare, patru zile mai târziu, a stat pe bancă împotriva lui Kortrijk. Semn că s-a refăcut, deși nu a jucat.

Apoi, a dispărut iar din lot la Lokeren. Și azi, jurnaliștii bruxellezi anunță că playmakerul nu e refăcut după o leziune la adductori și că mai are nevoie de pauză! Aproape sigur, Stanciu va părăsi Anderlecht în ianuarie. Împrumut sau definitiv.

La Chipciu, explicația e mai simplă. În ultimele două săptămâni, antrenorul Vanhaezebrouck și managerul general Van Holsbeeck l-au învoit de două ori pentru a se întoarce în România. Pentru a fi alături de tatăl său bolnav și pentru a asista la nașterea celui de-al treilea copil. 

5 meciurila rând a pierdut Chipciu la Anderlecht: pe 5 noiembrie (0-0 cu Bruges) a apărut ultima oară

4 partideconsecutive a ratat Stanciu: ultima oară a jucat pe 18 noiembrie, la 2-1 cu Mouscron

"Stanciu nu este singurul român care va dispărea. Chipciu simte și el pericolul apropiindu-se. Amândoi ar trebui să se teamă că vor pleca de la Anderlecht" Het Nieuwsblad, jurnal belgian

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.