Liga 1

Stefan Nikolici e sincer: "Mi-e rușine în fața suporterilor" » Semnal de alarmă după umilința cu Dinamo + ce a zis Patrick Petre

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 04 December 2017

Stefan Nikolici și Patrick Petre trag un semnal de alarmă după 0-3 cu Dinamo. Primul speră ca echipa să-și revină la ultimele două meciuri din acest an și anunță că ar putea continua și din primăvară la Sepsi. 

"Sincer nu mai am nicio explicație. Nu marcăm. Mi-e rușine în fața suporterilor pentru rezultatele astea. Trebuie să tragem de noi. Dinamo nu m-a impresionat deloc. Greșim copilărește. Am încredere în colegi și în staff că putem lua puncte în următoarele două meciuri.

Nu regret deloc că am venit aici. Echipa m-a ajutat mult, am venit accidentat. Am stat două luni. Mă simt dator față de această echipă. Chiar dacă îmi expiră contractul vom vedea ce se va întâmpla", a zis Stefan Nikolici la TV Digi Sport. 

CE A ZIS PATRICK PETRE:

"Noi încercăm în fiecare săptămână să ne antrenăm cât mai bine. Când vine meciul nu știu ce se întâmplă cu noi. A fost foarte frig, terenul a fost înghețat, dar n-avem ce să facem.

Am încredere în colegii mei, au mai rămas două meciuri, sperăm să facem 6 puncte și să reîncepem anul în forță", conform aceleași surse. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.