Liga 1

Gigi Becali a răspuns după dezvăluirile lui Iordănescu » Ce spune despre posibila împăcare cu Armata: "La asta m-am referit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 05 decembrie 2017

Gigi Becali a explicat ce i-a zis lui Anghel Iordănescu, care a mărturisit ieri că patronul FCSB i-ar fi spus că va ajunge la un consens cu Armata în privința siglei, a numelui și a palmaresului. 

"Se va încheia acest conflict cu Armata pentru că o să-i bat în instanță, eu asta i-am zis, la asta m-am referit. Se va încheia pentru că nu are cum să țină o nedreptate, când adevărul e 100% de partea mea! Nu poate minciuna să dăinuiască la infinit! Și știți de ce? Pentru că toate celelalte echipe sunt în faliment!

Păi avem o singură echipa care trăiește, care aduce bani și ei vor să o distrugă?! O să se trezească niște oameni și or să zică gata cu minciunile și cu măgăriile, că se duce țară de râpă așa.

Eu nu am nicio problema că e FCSB, Steaua, e același lucru! Am câștigat mai mulți bani în ultimii ani și din publicitate! Problema mea e următoarea: cum se pot întâmplă asemenea măgării în țara mea? Sunt prea multe lucruri putrede în țara noastră acum! Asta e durerea!

Eu o să-i bat în instanță oricum. Și dacă rămâne așa, cu FCSB, foarte bine, nu am nimic de pierdut! Oamenii sunt alături de echipă. Oamenii simpli înțeleg minciuna, o simt. Dușmănia e a oamenilor cu funcții!", a spus Gigi Becali la TV Pro X.

Citește și: Anghel Iordănescu, mărturisire-ŞOC: "Gigi Becali mi-a spus că va ajunge la o înţelegere cu Armata"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.