Handbal

ROMÂNIA - ANGOLA 27 - 24 Ambros, aspru cu jucătoarele după victoria venită pe final: "Au fost relaxate! Nu sunt pe deplin mulțumit"

FOTO: Marius Ionescu (Germania)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 07 December 2017

România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola. "Tricolorele" sunt pe primul loc în grupă, iar mâine, de la ora 19:00, se vor duela cu Franța.

 

"Sunt fericit pentru cele două puncte câștigate azi, dar din aceste meciuri nu trebuie să luăm doar partea bună. Trebuie să jucăm mai bine, nu sunt pe deplin mulțumit. Trebuie să dăm totul în meciuri și acum să lăsăm la o parte ce nu a mers bine.

Cred că jucătoarele au încercat să fie mai relaxate. Nu ar fi trebuit să le lăsăm pe angoleze să își facă jocul. A fost ceva tensiune azi. Dar mergem mai departe și știm că vor fi meciuri dificile. E bine câ am câștigat pe final, înseamnă mult pentru meciurile viitoare. Este important că am câștigat. Meciul cu Franța va fi greu. Jucăm împotriva unei echipe medaliate și trebuie să arătăm tot ce avem", a spus Ambros Martin la TV Telekom Sport.

REZULTATE

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 8p, 4j 
2. Slovenia 6p, 4j 
3. Franța 4p, 3j
4. Spania 4p, 3j
5. Angola 0p, 4j
6. Paraguay 0p, 4j

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.