Handbal

ROMÂNIA - ANGOLA 27-24 Neagu a explicat de ce "tricolorele" au avut emoții cu Angola: "O singură echipă ne sperie. Cu restul ne batem"

FOTO: Marius Ionescu (Germania)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 07 decembrie 2017

România a obținut a patra victorie la Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania, 27-24 cu Angola. "Tricolorele" sunt pe primul loc în grupă, iar mâine, de la ora 19:00, se vor duela cu Franța.

Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a României și pe final a marcat patru goluri decisive. Handbalista de la CSM București a vorbit despre duelul cu angolezele și despre ce urmează pentru românce, calificate deja în optimi.

"A fost greu pentru că suntem puțin obosite după aceste meciuri. Am fost mai relaxate. Despre asta a fost vorba, despre lipsa de concentare. Ne-am gândit la optimi. Mă bucur că am reușit să marchez pe final. N-a fost chiar ziua mea și nici a echipei. Este important că am câștigat, se zice că echipele mari câștigă și dacă joacă prost. Chiar dacă am avut o evoluție proastă, ne-am păstrat încrederea și am câștigat. Dar trebuie să jucăm mai bine, mai ales în meciurile eliminatorii.

Am obținut victorii pe meci și chiar dacă avem 4 meciuri câștigate nu înseamnă că suntem favoriți la medalii. În afară de Norvegia, care joacă foarte bine, ne putem bate cu orice adversar. Trebuie să luptăm la fiecare meci. Ne dorim să luăm medalii, dar e greu. Vreau ca echipa să creadă în șansele ei.

Da, resimt oboseala. O pauză ar fi excelentă. Urmează meciuri de foc, care dacă nu sunt jucate și mai deștept, ne pot trimite acasă", a spus Neagu la TV Digi Sport.

REZULTATE

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
vineri - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. România 8p, 4j 
2. Slovenia 6p, 4j 
3. Franța 4p, 3j
4. Spania 4p, 3j
5. Angola 0p, 4j
6. Paraguay 0p, 4j

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.