Europa League

Ce nu știe Becali despre adversarul pe care și-l dorește în primăvară! A făcut legea în Europa League și a distrus o formație din Premier League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 December 2017

"Aș vrea să picăm cu Atalanta", a fost afirmația pe care a făcut-o Gigi Becali imediat după înfrângerea cu Lugano, 1-2, dar ce nu știe patronul FCSB e că formația italiană a reprezentat o forță în acest sezon de Europa League.

Atalanta a terminat prima o grupă în care s-a calificat mai departe alături de Lyon și le-a trimis acasă pe Everton și Apollon. Italienii n-au cunoscut eșecul, reușind 4 victorii și două egaluri.

În plus, Atalanta a zdrobit-o pe Everton în ambele meciuri, 3-0 și 5-1, iar cu Lyon a obținut un egal și o victorie. Cealaltă remiză a avut loc pe terenul lui Apollon.

Deși în Europa League defilează, Atalanta nu stă deloc bine în campionat, unde ocupă abia locul 10, cu 20 de puncte, fiind la 6 lungimi în spatele primei poziții care duce în cupele europene ocupată de Sampdoria.

Cel mai bun jucător al Atalantei e Alejandro Gomez, care a jucat pentru Argentina în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Fotbalistul e cotat la 18 milioane de euro. Italienii îl au și pe fundașul central Mattia Caldara (23 de ani), care a fost deja achiziționat de Juventus, însă va ajunge la "Bătrâna Doamnă" din vara anului viitor.

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.