Liga 1

Pariul unui UEFAntastic e un stelist care n-a fost în lot cu Lugano: "Va ajunge foarte departe"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 decembrie 2017

Sorin Paraschiv, fostul mijlocaș al Stelei, susține că Daniel Benzar (19 ani) e unul dintre cei mai talentați jucători pe care FCSB îi are în acest moment și e sigur că acesta va ajunge un jucător mult mai mare decât fratele său Romario.

"Daniel Benzar și-a făcut treaba de fiecare dată când a intrat. Și când a fost trimis la echipa a doua a înscris, a făcut diferența. Pe el l-au ajutat cei 2 ani petrecuți la Liga a 2-a, la Clinceni.

Fratele lui are deja ani buni de Liga 1, e și la echipa națională. E un băiat cu un caracter frumos, dar Daniel, fiind mai tânăr, poate ajunge mult mai departe. Atacanții sunt mai bine plătiți, iar Daniel e un jucător care poate face diferența. El are nevoie de meciuri. Steaua a procedat foarte bine că a cumpărat acești jucători tineri", a declarat Sorin Paraschiv la TV Digi Sport.

Daniel Benzar a fost în tribune la meciul pierdut de FCSB aseară cu Lugano, scor 1-2, în ultimul meci din grupele Europa League. Atacantul are două goluri în 10 meciuri în Liga 1 pentru roș-albaștri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.