Handbal

L'Equipe se sperie de Cristina Neagu înaintea meciului de diseară: "Pericol iminent" + Schimbare de ultim moment în echipa României

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 08 December 2017

Cotidianul francez L'Equipe a prefațat meciul de diseară de la Campionatul Mondial de handbal dintre România și Franța, programat azi, de la 19:00, în direct la Telekom1 și liveTEXT pe GSP.RO.

"Cristina Neagu, pericol iminent", a fost titrarea articolului.

"Patru goluri în final și seară bună! Joi, cu cinci minute înaintea finalului, la 23-23, Cristina Neagu a venit de pe bancă pentru a-și salva echipa zdruncinată de curajoasele angoleze și pentru a păstra invincibilitatea României (27-24), înaintea etapei a cincea, ultima, a Grupei A, programată în această seară cu Franța", au scris francezii.

Schimbare

Ambros Martin, selecționerul României, vrea să-și asigure în primul rând apărarea în meciul din această seară și a decis s-o înlocuiască pe Mădălina Zamfirescu cu Gabriela Szucs.

  • România joacă împotriva Franţei, un meci fără miză pentru noi, de la ora 19:00. Partida poate fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.