Liga 1

Un internațional român e din ce în ce mai aproape de transferul la Athletic Bilbao: "Ar fi cel mai frumos cadou"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 08 decembrie 2017

Cristi Ganea, fundașul de 25 de ani al Viitorului, e din ce în ce mai aproape de mult doritul transfer în La Liga, la Athletic Bilbao. 

"Eu mi-aș dori, dar nu vreau să vorbesc mai multe, pentru că nu e nimic concret. Vă dați seama că ar fi cel mai frumos cadou pentru mine", a declarat Cristi Ganea în cadrul conferinței de presă de azi. 

Spaniolii de la AS au scris recent că Athletic Bilbao, fosta adversară din Europa League a lui Dinamo, se interesează de jucătorul de 25 de ani, devenit între timp titular și la naționala României. 

Jurnaliștii spanioli notau că directorul sportiv al bascilor, Jose Mari Amorrortu, îl urmărește cu atenție pe român și crede că acesta ar fi o soluție ideală pentru banda stângă a echipei spaniole.

Ganea și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul. AS notează că Ganea este un jucător tehnic, care face foarte bine faza defensivă și are un șut foarte puternic.

5
meciuri are Cristi Ganea pentru naționala României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.