Handbal

ROMÂNIA - FRANȚA 17-26 // Selecționerul Ambros Martin explică înfrângerea severă cu Franța: "Diferența s-a făcut în 10 minute. Sunt mulțumit de echipă și de tot ce a realizat până acum"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 08 December 2017

Ambros Martin, selecționerul naționalei de handbal feminin, a comentat înfrângerea suferită de "tricolore" în fața Franței, scor 17-26. Eșecul nu va avea însă repercusiuni în clasament, România câștigând grupa A. 

"Am câștigat grupa, dar n-a fost ușor. Franța trebuia să câștige meciul, a jucat foarte bine. 10 minute au făcut diferența, mai exact în prima repriză. Am făcut anumite schimbări cu jucătoare noi. În total, pe parcursul celor 60 de minute, am fost apropiați ca valoare. De altfel, am și câștigat repriza secundă.

Atunci când avem probleme, când scorul nu ne e favorabil, antrenăm și anumite situații, precum să jucăm cu portarul ieșit.

Echipa a luptat pentru a reduce diferența de scor. Sunt mulțumit de meciul de azi, dar în special de meciurile din grupă.

Înaintea startului Mondialului ne-am gândit că putem bate pe oricine, dar și că putem pierde cu oricine. Așa a fost, toate partidele au fost echilibrate, decise pe final. Calitatea tuturor echipelor a fost apropiată, a contat foarte mult ziua, forma de moment și jucătoarele avute la dispoziție", a declarat Ambros Martin, la TV Telekom Sport. 

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.