Handbal

ROMÂNIA - FRANŢA 17-26 Cristina Neagu nu ia în calcul eliminarea de la Mondial: "Dacă nu batem Cehia, tot ce am construit până acum se va nărui"

FOTO: Marius Ionescu

Articol de Marian Ursescu  —  Friday, 08 December 2017

Cristina Neagu, 29 de ani, nu a jucat nici o secundă în meciul pierdut de România în faţa Franţei, scor 17-26. A fost menajată de antrenorul Ambros Martin, după ce România a câștigat grupa de la Trier. 

"Am avut și noi noroc că Spania a făcut egal cu Franța și am putut să ne odihnim. A fost binevenită această pauză pentru că, după cum ați văzut, noi am jucat patru meciuri în 7-8 jucătoare și e foarte greu să faci față unui asemenea ritm", a explicat Neagu.

"Tricolorele" nu s-au gândit nici un moment de când au venit în Germania la adversarul din "optimi". "Înainte de ultima etapă știam doar că va fi Ungaria sau Cehia. E Cehia, e foarte bine, toate gândurile noastre sunt îndreptate acum spre ele. Nu ne va fi ușor, asta e sigur, Cehia a făcut meciuri bune la acest Mondial, ne aducem aminte și meciul de anul trecut, de la Europene. Acum totul s-a terminat, ștergem cu buretele ceea ce a fost în grupe. Pentru că, dacă nu batem Cehia, tot ce am construit până acum se va nărui", a adăugat Cristina.

Vezi aici cronica partidei România - Franța 17-26 + foto și video de la meci 

România va întâlni Cehia în "optimile" Mondialului din Germania pe 11 decembrie, ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport. Meciul se va disputa la Leipzig.

CLASAMENT GRUPA A

REZULTATELE DE PÂNĂ ACUM

România - Paraguay 29-17
România - Slovenia 31-28
România - Spania 19-17
România - Angola 27-24
România - Franța 17-26

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.