Liga 1

Război fără sfârșit între Negoiță și Badea » Ultimul subterfugiu la care a apelat boss-ul de la RIN

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 decembrie 2017

La finele lunii trecute, a expirat un nou termen scadent privind datoria pe care Negoiță o are de achitat către Nicolae Badea.

Fostul șef al clubului a decis să-l mai păsuiască încă o dată pe actualul patron, mai ales că acesta din urmă i-a transmis că este în căutarea unor investitori pentru a le ceda clubul.

Negoiță are să-i achite două milioane de euro lui Badea pentru acțiunile pe care le-a cumpărat în 2013.

"Nu sunt interesat să preiau Dinamo. Clubul e sănătos? Atunci de ce se înghesuie Negoiță să vândă echipa?" Nicolae Badea, fost acționat Dinamo

"Când am cumpărat de la domnul Badea cele 30 la sută din acțiuni, clubul era aproape în faliment, iar în acest moment există scenariul să-i convertesc o parte din acțiuni în cuantumul datoriei. Este un scenariu din care toată lumea are de câștigat.

Dânsul mi-a vândut 30 la sută dintr-o societate aproape moartă, eu îi ofer acum acțiuni, pentru doar o parte a acelei sume, la o societate sănătoasă, curată și viabilă economic. Situație pe care mi-o doresc, pentru că sunt convins că pentru binele lui Dinamo este nevoie să vină alături de mine cât mai mulți oameni serioși și potenți financiar, precum domnul Badea" Ionuț Negoiță, pe 10 octombrie, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.